Wallis Pest és Duna

IRÁNYÍTSA AZ ERŐT. ÚJ BMW X5 M ÉS X6 M. Egyedülálló BMW M vezetéstechnikai tréninggel

BMW X5 M

EGYEDÜLÁLLÓ BMW M VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING

Élje át a BMW M modellek páratlan vezetési élményét egy valódi versenypályán! BMW X5 M és BMW X6 M modellek vásárlása esetén lehetőséget kap, hogy a BMW M Race Track Compact Drive pályanap alkalmával több BMW M modell volánja mögött éljen át valódi motorsport izgalmakat.

Fedezze fel a BMW M család legújabb tagjait! Fölény minden téren: a BMW X5 M és BMW X6 M modellek erőt sugárzó arányaikkal, extrovertált dominanciájukkal exkluzív M dizájnjukkal és egyedülálló teljesítményükkel nyilvánítják ki vezető szerepre való törekvésüket.

Íme hát a négy extrovertált Sports Activity Vehicle (SAV) amelyek a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság általuk megvalósított kombinációjával nyűgöznek le. Az M xDrive-val ellátott BMW X5 M és BMW X6 M luxus szintű belső terével és a versenyautós gének biztosította dinamizmusával késztetik szárnyalásra a képzeletet. A következő ugrást az adrenalinnal telített vezetési élmény terén a még erősebb, még káprázatosabb, M xDrive-val ellátott, 625 lóerős BMW X5 M és BMW X6 M Competition modellek jelentik.

BMW X6 M

Az ajánlat részletei

Élje át BMW X5 M és X6 M tulajdonosként a BMW M Race Track Compact Drive pályanap izgalmait

A program tartalma:

  • Praktikus vezetési tanácsok
  • Bemelegítés és féktechnikai training
  • BMW M vezetés felvezető autó mögött
  • Drift gyakorlatok

A program helyszíne:

  • Hockenheimring vagy
  • Eurospeedway Lausitz

A program időtartama: ½ nap

A rendezvény magába foglalja:

  • Vezetési élmény
  • Snack étkezés
  • Biztosítás
  • Kis értékű ajándék

BŐVEBBEN AZ ÚJ BMW X5 M ÉS X6 M MODELLEKRŐL

A BMW X5 M Competition, a BMW X5 M, a BMW X6 M és a BMW X6 Competition rendkívüli teljesítménye és dinamizmusa a kimagaslóan fejlett hajtásláncon és futóműtechnológiákon nyugszik. Akár az országúton suhan kényelmesen, akár a pályán versenyez, az Ön által megtapasztalt M-es vezetési élményt az egyedülálló precizitás és agilitás határozza meg.

Magabiztos a legapróbb részletekig

Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor.

A nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor legújabb verziója az általa nyújtott produkcióval tökéletesen lépést tart a legújabb követelményekkel. A nagy fordulatszámra képes egység 625 LE (460 kW) teljesítményt állít elő. A két turbófeltöltő egyedülállóan hatékony a hengersorok közös kipufogógázleömlőjének köszönhetően, hiszen így optimálisak a gázreakciók. A V8-as motort felkészítették az extrém versenypályás terhelésre is.

Steptronic sebességváltó duplakuplunggal

M-specifikus futómű.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M-specifikus futómű tökéletesen domborítja ki a járműben lakozó dinamikai potenciált. A három vezetési mód, a COMFORT, a SPORT és a SPORT+ mellett rendelkezésére áll a Dinamikus stabilitásellenőrzés (DSC) három különböző beállítása is, amelyeknek segítségével a jármű stabilizálásába való automatikus beavatkozás mértékét a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazíthatja.

Sportülések a vezető és az első utas számára

M xDrive.

Az Aktív M Differenciálművel kiegészített BMW M xDrive maximális trakciót és dinamizmust szavatol úgy a mindennapos közlekedés, mint a versenypályás autózás során. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást ötvözi az összkerék-meghajtás biztosította kontrollálhatósággal. Ön a 4WD és a 4WD Sport hajtási változat közül választhat.

LED-es fényszórók

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

A Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó számos váltási karakterisztikát kínál az extrém módon dinamikustól a kifejezetten kényelmesen és lágyon át az üzemanyag-takarékosságot célzóig. Ön válthat manuálisan, a sebességváltó kar vagy a kormánykeréken lévő kapcsolókarok segítségével, de beteheti a váltót automatikus módba is, amelyben a szerkezet önműködően végzi a feladatát.

LED-es fényszórók

M Servotronic.

Az M Servotronic funkció minden vezetési helyzetben az adott sebességnek megfelelő mértékű rásegítést nyújtja. Mindemellett pedig bármilyen sebességtartományban közvetlen és precíz kormányzási érzetet biztosít. A kifejezetten az M modellekhez kifejlesztett rendszer két különböző jelleggörbéjű módot kínál.

LED-es fényszórók

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.

A kép illusztráárványügyi lemondás esetén a BMW M Ració. Az ajánlat 2020.07.01 és 2020.08.31 között megrendelt minden BMW X5 M vagy BMW X6 M modellekre vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes.

BMW M Race Track Compact Drive pályanapon való térítésmentes részvétel feltétele BMW X5 M vagy BMW X6 M gépjármű megvásárlása. A BMW M Race Track Compact Drive pályanapon való részvétel más BMW M modellek vásárlásakor csak térítés ellenében vehető igénybe. BMW X5 M vagy BMW X6 M gépjármű vásárlásakor a tulajdonos voucher formájában kapja meg belépőjét a BMW M Race Track Compact Drive eseményre. Az esemény pontos időpontját egyeztesse a vásárlás helyszínén az értékesítővel. A voucher érvényessége a vásárlástól számított 12 hónap és egy fő részére biztosítja a rendezvényen való részvételt. A voucher másra át nem ruházható és csak a programon való részvétel díját tartalmazza, kiutazás, szállás és egyéb személyi

költségeket vagy más kategóriába sorolandó költségeket nem tartalmazza. Minden egyéb felemrül költésget az ügyfélnek kell rendeznie. A fennálló járványhelyzetre való tekintettel a bevezetett korlátozások függvényében a program elhalasztásra vagy lemondásra is kerülhet. Járványügyi lemondás esetén a BMW M Race Track Compact Drive listaárát a kereskedés az ügyfél részére megtéríti. A BMW M Race Track Compact Drive pályanapon kizárólag a rendezvény szervezői által biztosított BMW M modellekkel van lehetőség részt venni.

BMW X5 M
átlagfogyasztás 12,7 – 13,1 l/100 gkm;
CO2-kibocsátás: 288 – 299 g/km.

BMW X6 M
átlagfogyasztás 12,4 – 12,9 l/100 gkm;
CO2-kibocsátás: 282 – 294 g/km.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.