Wallis Pest és Duna | Szolgáltatások

Szolgáltatások

A BMW „a vezetési élmény legmagasabb megnyilvánulási formája”. E ranghoz csak a legjobb szolgáltatások méltók. A BMW, illetve a BMW márkakereskedői hálózat eleget tesz a magas elvárásoknak azzal, hogy mindig teljesíti az Ön alkatrészekkel, szerviz- és finanszírozási szolgáltatásokkal kapcsolatos igényeit.

BMW márkaszerviz Budapest

Szerviz.

Amikor Ön a BMW mellett döntött, nemcsak a dinamikus menettulajdonságok és a vezetési élmény mellett tette le a voksát, hanem a tökéletes minőségű szervizszolgáltatások, valamint az átfogó gondoskodás mellett is. Legyen szó akár karbantartásról, akár átvizsgálásról vagy javításról – Ön nyugodtan megbízhat specialistáink kimagasló szakértelmében.

Néhány szolgáltatás a sok közül:

  • Átvizsgálás & karbantartás
  • Mechanikai & autóvillamossági javítások
  • Karosszéria- & fényezésjavítás
  • Apolás & kozmetikai javítások
  • Frissítés & értéknövelés
Eredeti BMW gyári alkatrészek és tartozékok.

Tartozékok.

A legapróbb részletekbe menő precizitás és funkcionalitás: az eredeti BMW alkatrészeknek ugyanazon minőségi előírásoknak kell megfelelniük, mint maguknak a BMW járműveknek – a tervezési fázistól egészen minőségbiztosításig. Az eredeti BMW alkatrészek precíz kialakítása és minőségi megmunkálása a garancia arra, hogy az Ön BMW-jének alkotóelemei tökéletesen képesek együttműködni egymással – az optimális teljesítmény, a maximális biztonság és a hosszú élettartam jegyében.

BMW pénzügyi szolgáltatások, lízing.

Pénzügyi szolgáltatások.

A BMW Financial Services már több mint egy évtizede munkálkodik azon, hogy a BMW ügyfeleinek olyan termékeket, valamint professzionális és hatékony szolgáltatásokat nyújtson, amelyek a bemutatóteremtől az útra való kihajtásig vezető utat nemcsak kellemessé, hanem emlékezetessé is teszik. Függetlenül attól, új vagy használt BMW-t keres, előnyös lízing- és hitelprogramokat, valamint a járművet hasznosan kiegészítő, kedvező biztosítási konstrukciókat ajánlunk Önnek.

BMW diplomataértékesítés, diplomatic sales.

Értékesítés diplomatáknak.

Mivel Ön munkájával különleges szerepet tölt be a mindennapokban, ezért Ön ügyfélként is különleges számunkra. Élvezze és használja ki a BMW kifejezetten diplomaták számára nyújtott szolgáltatásainak előnyeit: különleges vásárlási feltételek és adókedvezmények, személyre szabott ügyfélszolgálat egy külön a diplomaták számára fenntartott értékesítő csapattól. Felmerülő kérdések esetén keresse György Előd kollégánkat telefonon a +36204598198 telefonszámon vagy e-mailen az alabbi gombra kattintva.

DIPLOMATIC SALES.

Because each day you perform a very special role, for us you are a very special customer. Enjoy the privileges of BMW Diplomatic Sales, and benefit from the many advantages, including: special conditions and tax benefits as a diplomat; personal customer care from our BMW Diplomatic Sales team. If you have any question, please do not hesitate to contact Előd György by phone +36204598198 or by email clicking the button below.