Wallis Pest és Duna | Aktuális ajánlatok

BMW 2 Gran Coupé ajánlat

AZ ELSŐ BMW 2 GRAN COUPÉ HAVI NETTÓ 95 000 FORINTÉRT

Akaratos, stílusos és atletikus, a BMW 2 Gran Coupé karizmatikus,4-ajtós jelleme kifejező, karakteres személyisége dönt, nem követ konvenciókat. Tökéletes kombinációja az extrovertált esztétikának és a presztízs megjelenésnek. Minden BMW jellegzetességet magában foglal: stílussal, erővel és örömmel. A BMW első négyajtós kompakt kupéja, a BMW 2 Gran Coupé magabiztos stílusával az egyediség útját járja.

BMW 2 Gran Coupé belső

Az ajánlat részletei

Az ajánlatban szereplő modell többek között az alábbi felszereltséget tartalmazza:

  • Fekete szín,
  • Szövet/műbőr kombináció Antracit/Szürke kiemeléssel
  • 17'' Könnyűfém- multiküllős 546- keréktárcsa
  • Steptronic sebességváltó duplakuplunggal
  • LED technológiás fény és ködfényszóró
  • Sportülések a vezető és első utas számára
  • BMW Individual Exterior Line Aluminium csomag
  • Parkolóasszisztens
  • Service Inclusive 5 év/100.000 km
  • Repair Inclusive 5 év/200.000 km
> Az ajánlat további részletei
BŐVEBBEN AZ ELSŐ BMW 2 GRAN COUPÉ MODELLRŐL

BŐVEBBEN AZ ELSŐ BMW 2 GRAN COUPÉ MODELLRŐL

Nem tipikus kupé, inkább egy hihetetlenül egyedülálló jelenség: az első BMW 2 Gran Coupé merészséggel fűszerezett tekintélye egy merőben új karakterrel gazdagítja a kompakt kategóriát. Ez az autó mindenekelőtt a kompromisszumokat nem ismerő, a teljesítményorientáltságot kifejező esztétikumról szól, amely félreérthetetlenül felfedi az ambíciókat. Nem annyira elegáns, mint inkább extravagáns. Nem annyira hagyománytisztelő, mint inkább az egyediségre törekvő. Nem áll be a sorba – inkább fölé emelkedik. High-end technológiáival, valamint tökéletesen hangolt menetdinamikai tulajdonságaival a BMW 2 Gran Coupé könnyedén a kiemelkedik a sokaságból és elszántan a saját útját járja.

LED-es hátsó lámpák

LED-es hátsó lámpák

A far dinamikus jellegét kihangsúlyozó LED-es hátsó lámpák optimális erejű fényt bocsájtanak ki a közlekedés során, emellett sötétben fokozzák a láthatóságot és jobban felismerhetővé teszik a járművet.

Steptronic sebességváltó duplakuplunggal

Steptronic sebességváltó duplakuplunggal

A 7 fokozatú Steptronic sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal illetve sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.

Sportülések a vezető és az első utas számára

Sportülések a vezető és az első utas számára

A vezető és az első utas sportüléseinek jellegzetességei az ülőlap és a háttámla oldalpárnái, amelyek nagyobbak az alapfelszereltséghez tartozó ülésekéinél. Mindez az állítható combtámasszal együtt kimagasló ergonómiát és gyors kanyarvételkor tökéletesebb oldaltartást szavatol. A vezetőülés esetében az ülőlap mélysége mellett (mechanikusan) a háttámla szélessége (elektromosan) is állítható.

Parkolóasszisztens

Parkolóasszisztens

A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a járművel való parkolást. A Tolatókamera tisztább képet ad a jármű mögötti területről. Az Aktív parkolássegítő rendszer fokozott védelmet biztosít a parkolási sérülések ellen. A Parkolóasszisztens automatikusan állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve manőverezi ki a járművet az útpályával párhuzamos parkolóhelyekről. A Tolatási asszisztens például szűk sikátorokban való hátramenetnél nyújt hasznos támogatást az Ön számára.

A kép illusztráció. Az ajánlat 2019.01.15 és 2019.03.31. között, megrendelt BMW 218i Gran Coupé *konkrét konfigurációjú modellre vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes. (A BMW által támogatott kedvezményes finanszírozási konstrukció minden 5év/200 000km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal és további 2 680 500 Ft-ot meghaladó értékű extrát tartalmazó konfiguráció esetében is igénybe vehető. Egyéb konfigurációhoz kérjen ajánlatot.) Az ajánlatban konfigurált modell fekete színű, Parkolóasszisztenssel, 5év/200 000km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal felszerelt, továbbá 17" Könnyűfém - multiküllős 546 – keréktárcsával, steptronic duplakuplungos automata sebességváltóval, LED technológiás fény és ködfényszóróval, szövet/műbőr kombinációjú antracit/szürke kiemelésű sportüléssel automatikus klímaberendezéssel, ülésfűtéssel (vezető és első utas számára), világítás- és külső-belső tükör csomaggal, hővédő üvegezéssel, megnövelt méretű üzemanyag tartállyal, és BMW Individual Exterior Line Aluminium csomaggal rendelkezik összesen 2 869 900 Ft értékben.

A hirdetésben megadott induló havi lízingdíj változó kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol a futamidő 60 hónap, a nettó vételár 9 330 630 Ft, a nettó önerő 3 320 866 Ft. és nettó 934 870 Ft. maradványérték figyelembevételével került kialakításra. A konstrukciónál a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott-bármely belföldi székhelyű- biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a

biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. Az akció keretében meghirdetett 2,83% induló THM százalékos értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltétele figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A támogatott finanszírozási konstrukció minden 5év/200 000 km Repair Inclusive és 5év/100 000 km Service Inclusive csomaggal és további 2 680 500 Ft -ot meghaladó értékű extrával felszerelt BMW 2 (F44) modellre elérhető. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Lehetőség van felár megfizetése mellett fix kamatozású konstrukció választására. A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. További információért és az akcióval kapcsolatos részletekért forduljon a hivatalos BMW márkakereskedőkhöz!

BMW 2 Gran Coupé
átlagfogyasztás 5,0– 8,3 l/100km;
CO2-kibocsátás: 130 – 188g/km.